Boek Zangeres Marlyn voor uw feest of event

Met de voetjes van de vloer, meezingers, of een passende muzikale omlijsting van uw bruiloft: Zangeres Marlyn verzorgt het allemaal. Met een spectaculaire show, helemaal aangepast aan uw wensen, verrast u uw gasten keer op keer. Maak kennis om de mogelijkheden te bespreken.

Zangcoaching

Met ruim 30 jaar ervaring aan bagage geeft zangeres Marlyn zangcoaching aan talent uit de Drechtsteden en omstreken. In haar nieuwe werkruimte, gevestigd in hartje Dordrecht, ben jij van harte welkom!.

 

Ben jij gemotiveerd en enthousiast, vind je zingen het allerleukste wat er is én wil je graag meer uit je stem halen? Neem dan contact op!

 

Tijdens Marlyns lessen geldt één gouden regel: jij bepaalt wat je graag wilt zingen en dus niet andersom! Tijdens een les sta jij in de spotlights en krijg je een podium waar jij het beste van jezelf kunt laten horen. Het zal je verbazen wat je in een korte tijd en een snel tempo kan leren op het gebied van zangtechniek & stage performance.

Zangstudio

De lessen worden gegeven in een professionele ruimte waar alles aanwezig is om een zangcoaching te geven en die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.

 

Zangondersteuning

Marlin geeft jou de techniek en “tools”, maar ook feedback ter voorbereiding van bijvoorbeeld een demo opnemen in een professionele studio, hoe leuk is het om je eigen demo te hebben en dit te delen op social media!

 

Spreekt dit jou aan en wil jij een zangcoaching bijwonen? Meld je dan nu aan via het contactformulier hieronder!