Zingen bij Marleen Biemans in Dordrecht

Neem persoonlijk contact op

In een glanzend decor, en voor het oog van honderdduizenden kijkers, schitterde Marlyn bij Topper Gezocht en Thank You For The Music bij SBS6. Zelf Marlyn live zien en haar boeken voor uw feest of evenement? Ontdek hier meer over haar repertoire en de mogelijkheden!

Repertoire van Zangeres Marlyn

Aretha Franklin, Chaka Khan, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Tina Turner,
André Hazes. JR, Gerard Joling, Ruth Jacott, Edsilia Rombley: dit is slechts een greep uit het repertoire van Zangeres Marlyn. Vraag naar de repertoire lijst en daag haar uit met uw favoriete nummers.

Discohits

Tijdens dit optreden zingt Marlyn de legendarische muziek van Aretha Franklin, Tina Turner en Gloria Gaynor en natuurlijk het nummer 'This is my life' van Shirley Bassey.

Deze liedjes zijn iconisch en de stemmen van deze legendes zijn onvergetelijk. Ze zijn immers de beste soulzangeressen allertijden.

Marlyn verzorgt een opzwepend optreden waarbij de zangeres op energieke wijze contact maakt met het publiek waardoor haar performance op een hoger niveau komt te liggen. En reken maar dat het swingt!

Marlyn is een echte aanrader als Soul-Diva tijdens uw feest!

Laat uw evenement opluisteren met een explosie van pure glitter en glamour en professioneel entertainment.

Zingend telegram

Dit is het allerleukste verjaardagscadeau wat je maar kunt bedenken: een Zingend telegram!


Helemaal van deze tijd en te leuk om als cadeau weg te geven. Zie je het al voor je? Er wordt aan de deur gebeld en tijdens het opendoen, hoor je muziek en de jarige job wordt live toegezongen met 'Happy Birthday to You'.

 

Na het zingen van een drietal liedjes naar keuze, zal ik op persoonlijke wijze een op maat geschreven verhaal vertellen en na afloop krijgt de jarige dit verhaal middels telegram in een cadeaubox overhandigd. Deze waardevolle informatie is namelijk van te voren verstuurd naar mij door diegene die zijn of haar dierbare heel goed kent.

Laat de jarige op humoristische, maar respectvolle wijze in het zonnige middelpunt schitteren.
Persoonlijk, spraakmakend en een super grappige verjaardagsverrassing aan huis. Dit mini-optreden duurt maximaal 20 minuten. Het repertoire is allround en bespreekbaar.

Binnenkort iets te vieren?

Stuur mij een bericht via de WhatsApp knop en u hebt vandaag nog een antwoord betreffende beschikbaarheidsdatum.

WhatsApp

Jubileum

Een jubileum mag groots gevierd worden! Of het nou gaat om 25 jaar in dienst, huwelijksjubilea of andere bijzondere momenten waar u bij wilt stilstaan samen met vrienden, familie of collega's, Zangeres Marlyn zorgt voor een feestelijke sfeer met uw favoriete nummers, geweldig geluid en een fantastisch optreden om uw gasten te entertainen.

Lees reacties

Bruiloft

Met haar krachtige en adembenemende stemgeluid verzorgt Marlyn als weddingsinger de muzikale omlijsting tijdens ieder moment van het huwelijk: tijdens het ja-woord geven, openingsdans en bruiloftsfeest. Muziek en emotie zitten heel dichtbij elkaar. Het kan ontroeren, vrolijk stemmen en in beweging zetten. Jullie huwelijksdag, de belangrijkste dag uit jullie leven, maken we nog persoonlijker met jullie favoriete liedjes, live gezongen! Uitgaande van jullie wensen, verzorg ik graag de muzikale omlijsting tijdens jullie huwelijksdag. Alles tot in de puntjes verzorgd, zodat jullie en de gasten van ieder moment intens kunnen genieten met het beste geluid op jullie bruiloft.

Reacties van bruidsparen Genomineerd

Hollandse Avond

Ouderwetse Hollandse gezelligheid, maar dan met een frisse stem! Organiseert u een Hollandse Avond voor uw bedrijf, familie, vrienden of een ander evenement? Ik verzorg graag de muzikale invulling met de beste hits, leukste meezingers en een top sfeer waar nog lang over nagepraat gaat worden. 

Zangondersteuning

Zingen is voor iedereen een leuke en ontspannende ervaring .


Samen werken we aan doelen en nieuwe vocale hoogtes. 
Een positieve houding en mindset is een goede start.


Iets voor jou?
Maak hier een afspraak voor een eerste kennismaking, om bij mij te komen zingen in een professionele studio te Dordrecht. 

WhatsApp

Modeshow

Organiseert uw een modeshow of ander fashion event? Til de ervaring van uw gasten naar het volgende niveau met een spectaculaire show van Zangeres Marlyn. 

Klik hier voor contact

Beach Party

Het hele jaar door in zomerse sferen: waar en wanneer u ook een beach party organiseert, met Zangeres Marlyn bent u gegarandeerd van een zonnig gevoel en eindeloos dansen, met de voetjes in het zand!

Boek de meest bijzondere muzikale omlijsting voor uw feest, bel Zangeres Marlyn!

Meer informatie