Zangeres Marlyn zet de boel graag in beweging

Neem persoonlijk contact op

In een glanzend decor, en voor het oog van honderdduizenden kijkers, schitterde Marlyn bij Topper Gezocht en Thank You For The Music bij SBS6. Zelf Marlyn live zien en haar boeken voor uw feest of evenement? Ontdek hier meer over haar repertoire en de mogelijkheden!

Repertoire van Zangeres Marlyn

Aretha Franklin, Chaka Khan, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Tina Turner,
André Hazes. JR, Gerard Joling, Ruth Jacott, Edsilia Rombley: dit is slechts een greep uit het repertoire van Zangeres Marlyn. Vraag naar de repertoire lijst en daag haar uit met uw favoriete nummers.

Feestavond

Er is altijd wat te vieren! Zangeres Marlyn maakt elk soort feestavond compleet met een aangepast optreden. Denk aan sfeer, thema, of de favoriete nummers van de aanwezigen, voor een feestelijke show, volledig op maat gemaakt.

Verjaardag

Een verjaardag echt goed vieren? Met Zangeres Marlyn is het gegarandeerd feest. Verras de jarige of uw gasten met een speciaal optreden, volledig aangepast op de nummers waar de jarige en aanwezige feestgangers eindeloos op kunnen dansen.

Jubileum

Een jubileum mag groots gevierd worden! Of het nou gaat om 25 jaar in dienst, huwelijks jubilea of andere bijzondere momenten waar u bij wilt stilstaan samen met vrienden, familie of collega's, Zangeres Marlyn zorgt voor een feestelijke sfeer met uw favoriete nummers, geweldig geluid en een fantastisch optreden om uw gasten te entertainen.

Lees reacties

Bruiloft

Met haar krachtige en adembenemende stemgeluid verzorgt Marlyn als weddingsinger de muzikale omlijsting tijdens ieder moment van het huwelijk: tijdens het ja-woord geven, openingsdans en bruiloftsfeest. Muziek en emotie zitten heel dichtbij elkaar. Het kan ontroeren, vrolijk stemmen en in beweging zetten. Jullie huwelijksdag, de belangrijkste dag uit jullie leven, maken we nog persoonlijker met jullie favoriete liedjes, live gezongen! Uitgaande van jullie wensen, verzorg ik graag de muzikale omlijsting tijdens jullie huwelijksdag. Alles tot in de puntjes verzorgd, zodat jullie en de gasten van ieder moment intens kunnen genieten met het beste geluid op uw bruiloft.

Reacties van bruidsparen Genomineerd

Hollandse Avond

Ouderwetse Hollandse gezelligheid, maar dan met een frisse stem! Organiseert u een Hollandse Avond voor uw bedrijf, familie, vrienden of een ander evenement? Ik verzorg graag de muzikale invulling met de beste hits, leukste meezingers en een top sfeer waar nog lang over nagepraat gaat worden. 

Themafeesten

Een themafeest is niet compleet zonder bijpassende muziek. Wat het thema van uw feest ook is, samen vinden we de liedjes die passen bij de sfeer die u wilt neerzetten. Ik hoor graag welk thema u in gedachten heeft!

Modeshow

Organiseert uw een modeshow of ander fashion event? Til de ervaring van uw gasten naar het volgende niveau met een spectaculaire show van Zangeres Marlyn. 

Fashion show 2 Oktober 2022

Beach Party

Het hele jaar door in zomerse sferen: waar en wanneer u ook een beach party organiseert, met Zangeres Marlyn bent u gegarandeerd van een zonnig gevoel en eindeloos dansen, met de voetjes in het zand!

Boek de meest bijzondere muzikale omlijsting voor uw feest, bel Zangeres Marlyn!

Meer informatie